SPOORMAKERSERF 7 TE HELMOND (BRANDEVOORT)

Deze statige en extra ruime 2/1-kapwoning met inpandige garage wordt gekenmerkt door mooie details zoals dakkapellen en een gedetailleerde dakgoot met Fries. Extra ruim betekent hier een woonkamer van 56m², een woonkeuken van 15m², vijf slaapkamers variërend tussen de 14 en 19m², een royale badkamer, een bijkeuken en de garage met bergzolder die eventueel ook dienst kan doen als kantoor aan huis. Natuurlijk biedt deze goed onderhouden woning u volop bergruimte. Kortom een ideale gezinswoning op een perceel met achtertuin op het zuiden en een vrije achterom.

13 keuken

De woonkeuken is ruim 15m² groot. De hoekerker aan de achterzijde geeft u het zicht op de achtertuin. Het keukenmeubel heeft een hoekopstelling die rechts eindigt met een hoge kast met apothekerskast en links met de losse RVS-koelkast (ter overname). Zowel bij het spoelgedeelte met 1½-spoelbak als bij het brede 5-pits gaskooktoestel met heteluchtoven is volop werkruimte. Het werkblad is van graniet en de achterwanden zijn betegeld. In het gestuukte plafond zijn inbouwspots aangebracht. De luxe inbouwapparatuur bestaat uit: een Boretti 5-pits gaskooktoestel met heteluchtoven; een RVS-combimagnetron; een RVS-schouw; een vaatwasser en een grote losse RVS-koelkast (ter overname).
Achter de keuken bevinden zich nog een bijkeuken met toegang tot de tuin en de garage. De wanden van deze bijkeuken zijn halfhoog betegeld. Hier zijn de witgoedaansluitingen en nog enkele bovenkastjes.

47 tuin

De tuin
De achtertuin is dankzij de zuid ligging prettig zonnig. Direct achter de woonkamer is een ruim terras gelegen met aansluitend een loungehoek. Door gebruik te maken van veel groen bij de erfafscheiding is een vriendelijk en natuurlijk geheel ontstaan. Door de lagere woningen aan de achterzijde is de privacy in deze tuin gewaarborgd. Een buitenkraantje, putje en elektra zijn aanwezig. Via de vrije achterom naast de garage komt u op de diepe oprit van de woning die ruimte biedt aan meerdere auto’s.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!
Meer informatie over deze woning