DE PLAETSE 19 TE HELMOND (BRANDEVOORT – DE VESTE)

Een frontbreedte van meer dan 15 meter, 30 ramen en deuren, 5 slaapkamers, een werkkamer op de begane grond, het zijn cijfers die aangeven hoe bijzonder deze speels ingedeelde en markante Vestewoning met toren is. Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer van 33m² en een keuken met eiland. De afwerking van dit jonge statige huis is luxe. Behalve de mooie keuken en de fraaie badkamer komt u door de gehele woning paneeldeuren tegen en heeft de begane grond een eikenhouten vloer. De ligging nabij een ruim plein met de markthal en waterpartij in het hartje van de Veste betekent dat u alle voorzieningen zoals winkels en parkeren in uw directe omgeving aantreft.

09

De woonkamer is 33m² groot. Het extra hoge plafond geeft een bijzondere sfeer aan deze lichte kamer. Vier kamerhoge puien in de voorgevel en twee hoge tuindeuren in de achtergevel zorgen voor veel licht. De eikenhouten vloer heeft hoge plinten. Deze markant vormgegeven woonkamer is goed indeelbaar.

14
Ook in de keuken is gekozen voor de eikenhouten vloer. Omdat de keuken comfortabel ruim is heeft men gekozen voor een hoekopstelling met een schiereiland dat dienst doet als kookgedeelte en bar. Het spoelgedeelte bevindt zich onder de ramen die zicht geven op uw achtertuin. Verder is er nog een wandkast voor apparatuur en extra bergruimte. De werkbladen zijn van graniet met tegen de achterwand een granieten plint met daarboven stucwerk. Het plafond is iets verlaagd en voorzien van inbouwspots.

Aan apparatuur is aanwezig:
-Vaatwasser;
-5-pits gaskookplaat;
-Combimagnetron;
-Oven;
-Afzuigkap in schouw;
-Koelkast;
-Vriezer

27De ruime badkamer is geheel betegeld en heeft een brede wastafel met onderkast en een spiegel met verlichting. De royale inloopdouche heeft een draingoot een regen- en een handdouche. Het kunststofligbad onder de twee ramen heeft een muurkraan en handdouche. De wand en het plateau achter het wandcloset is diagonaal geplaatst. Verder is er nog een designradiator in deze royale badkamer.

Bijzonderheden
-Deze woning heeft een ruime begane grond en ruime verdiepingen;
-De keuken en woonkamer zijn beide op de begane grond;
-Extra werkkamer op de begane grond;
-Optimaal geïsoleerde woning;
-Voorzieningen, zoals scholen, winkels en het station zijn op loopafstand gelegen;
-Buitenschilderwerk is van 2014;
-Servicekosten € 15,– per maand;
-Politiekeurmerk.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!
Meer informatie over deze woning